מתכון לאפעל קיגל – פשטידת תפוחים

משה גולדיס No Comments on מתכון לאפעל קיגל – פשטידת תפוחים
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

רכיבים לבצק:

  • 3 כוסות קמח
  • ¾ כוס שמן
  • ביצה
  • כוס סוכר
  • שקית אבקת אפיה
  • שקית סוכר וניל

 

למילוי:

  • 5 תפו"ע גרנד מקולפים מגורדים בפומפיה עבה
  • 2/3 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • קינמון (½ כפית ניתן להוסיף לפי הטעם)

 

אופן ההכנה:

  • במיקסר מערבבים את כל רכיבי הבצק היטב עד לקבלת בצק פרורים ומחלקים ל 3
  • מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את רכיבי המילוי ומחלקים ל-2
  • בתבנית עגולה בקוטר 25 משטחים חלק ראשון של הבצק
  • מניחים מעל חצי מכמות המילוי ומשטחים את החלק השני של הבצק
  • מניחים בזהירות מעל המילוי, מניחים את מחצית המילוי הנותר מעל הבצק
  • משטחים את החלק האחרון של הבצק מעל
  • אופים בתנור חם על 170 מעלות בין 45 דקות לשעה

matkonim-gelis



0 תגובות